Nostalgie: 13 dingen die je sowieso herkent als je jong was in de 90’s

2843
Foto's via Pinterest.

Deze 13 geweldige dingen gaan zeker weten heel veel herinneringen oproepen voor iedereen die jong was in de jaren 90. En wedden dat jij straks zin hebt om naar je ouderlijk huis te gaan om te zien of je een aantal van deze toffe items nog kunt terugvinden? 

1. Deze pen

Foto via Pinterest.

Je had sowieso zo’n pen en je hebt sowieso geprobeerd om alle kleuren tegelijk te gebruiken. Of niet soms?

2. Waterful ring-toss

Foto via Pinterest.

Dit spel is zo mogelijk het beste spel ter wereld. Het was zo moeilijk, maar zo leuk. De uren die wij doorbrachten met dit spel staan nog levendig in ons geheugen gegrift. Bij jou ook?

3. Je voorspelde je hele liefdesleven met dit spelletje

Foto via Pinterest.

Volgens Wikipedia heet het een ‘happertje’, hoe noemde jij het?

4. MSN

Foto via Pinterest.

Na school zat je uren op MSN. Handige afkortingen als ‘Hoest?’, ‘Sws’ en ‘W8ff’ waren jou zeker niet vreemd en het was dé manier om er eindelijk achter te komen of die ene leuke jongen jou ook leuk vond. Waarom gebruiken we MSN eigenlijk niet meer?

5. De Koosh ball

Foto via Pinterest.

Wat een briljante uitvinding was dit! Je kon er eigenlijk niks mee, maar alleen al door naar de foto te kijken voelen we de bal weer in onze hand liggen.

6. Opblaasmeubels

Foto via Pinterest.

Opblaasbare meubels waren the bomb. Had jij er ook eentje in je slaapkamer staan?

7. Deze pennen

Foto via Pinterest.

Je etui zat vast vol met deze awesome pennen. Ze hadden de mooiste kleurtjes en je was dolgelukkig als je weer een nieuw kleurtje op de kop had weten te tikken.

8. Bandjes opnemen van de radio

Foto via Pinterest.

Je zat vast vol spanning achter de radio zodat je direct op ‘record‘ kon drukken als jouw favoriete nummer langs kwam. En nu maar hopen dat de DJ er niet doorheen praat én dat je op het juiste moment weer stopt met opnemen. Het was hard werken, maar aan het einde werd je beloond met een casettebandje met al je favoriete nummers dat overal mee naar toe ging.

9. Deze armbandjes

Foto via Pinterest.

Je armen hingen vast vol met deze armbanden. Voor deze trend gold: Hoe meer, hoe beter. Eigenlijk waren ze best onpraktisch, maar dat maakte niet uit, want oh wat was je cool!

10. Snake

Foto via Pinterest.

Hadden je ouders een Nokia of had je zelf het geluk dat je een mobiele telefoon had? Dan heb je vast en zeker uren gespendeerd aan het verbeteren van je score bij Snake. Wat een briljant spel was dat!

11. Deze haarband

Foto via Pinterest.

Deze haarband was helemaal hip in de jaren 90. Hij deed misschien een beetje pijn aan je hoofd, maar dat had je er wel voor over!

12. Tipp-ex

Foto via Pinterest.

Tipp-ex was je beste vriend als je weer eens een foutje had gemaakt in je huiswerk. Je kon het trouwens ook gebruiken om je nagels mee te lakken, so pretty!

13. De videotheek

Foto via Pinterest.

Je bracht regelmatig een bezoekje aan de videotheek om één van je nieuwe favoriete video’s te huren die net uit was.

DELEN