Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zin in! Het tweede deel van ‘Zwaar Verliefd!’ verschijnt dit jaar nog in de bios

Zin in! Het tweede deel van ‘Zwaar Verliefd!’ verschijnt dit jaar nog in de bios

Thuis & wonen
Zin in! Het tweede deel van ‘Zwaar Verliefd!’ verschijnt dit jaar nog in de bios

Weet je nog, die á la ‘Bridget Jones’-achtige film van Nederlandse bodem? We hebben het natuurlijk over ‘Zwaar Verliefd!’, met Jim Bakkum (33) en Barbara Sloesen (32) in de hoofdrol. Voor iedereen die volop (en waarschijnlijk meerdere keren) heeft genoten van de onhandigheid van Isa en de romantiek tussen beide hoofdpersonen, hebben we fantastisch nieuws. Ondanks dat de opnames in verband met het coronavirus moesten worden stilgelegd, verschijnt de film gewoon half december nog op het witte doek!

De opnames van Zwaar Verliefd! 2 zijn net afgerond, zo maakt de topman van distributeur Dutch FilmWorks donderdag bekend. “We kunnen die film nu zo snel mogelijk afwerken zodat deze in december klaar is”, aldus Willem Pruijssers. “Met het vervolg op het succesvolle Zwaar Verliefd! kunnen we het vrouwelijke publiek toch in december voorzien van een heerlijke feelgoodfilm voor de donkere dagen.” De film zal in voorpremière gaan tijdens Ladies Nights op 7,8 en 9 december.

De tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yes de opnames zijn eindelijk weer begonnen! Zwaar Verliefd! 2 let’s go! 🙆🏻‍♀️ #zwaarverliefdfilm #bioscoop #film #opnames

Een bericht gedeeld door Zwaar Verliefd! (@zwaarverliefdfilm) op

Slecht nieuws voor ‘Soof’-fans

Naast het goede nieuws over Zwaar Verliefd! 2 heeft de topman helaas ook slecht nieuws. Het derde deel in de succesvolle filmreeks Soof is namelijk uitgesteld. De film met actrice Lies Visschedijk (46) in de hoofdrol zou in eerste instantie met de kerstdagen in de bioscopen te zien zijn. Helaas is de release uitgesteld naar 4 maart. “Er gebeurt heel veel in de bioscoopwereld: er is nog steeds beperkte capaciteit en releases blijven schuiven”, legt Pruijssers van DFW uit. “Hier moeten we op blijven anticiperen. De huidige capaciteit in de bioscopen biedt geen mogelijkheid om de bezoekersaantallen van de eerste twee Soof-films te evenaren.”

Minder aanbod, meer capaciteit

Soof 1 en 2 naderden allebei de miljoen bezoekers. “Om alle Soof-fans de optimale mogelijkheid te bieden om de film in de bioscoop te zien, wijken we uit naar een periode met minder aanbod en hopelijk ook meer capaciteit in de zalen.”

Lees ook
Lekker binnen blijven: dit zijn de beste Netflix-films voor de herfst

‘Zwaar Verliefd!’ 1

Het eerste deel van Zwaar Verliefd! is een film waar de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige manier samenkomen. De film gaat over Isa (Barbara Sloesen), een dierenarts. Isa is een beetje onzeker over haar lijf en de liefde. Op een dag wordt ze uit haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben (Jim Bakkum). Hij vindt haar ook leuk, maar dat durft ze niet te geloven. Haar vriendinnen slepen haar naar de sportschool, zodat haar zelfvertrouwen groeit. Een herkenbare feelgoodfilm, vol met humor en romantiek. Zwaar Verliefd! 1 is momenteel te zien op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee