Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zóveel kun je met Instagram verdienen

Zóveel kun je met Instagram verdienen

Zóveel kun je met Instagram verdienen

Het is al lang geen geheim meer dat je met een online business flink wat geld binnen kunt harken. Door simpelweg te poseren met een zakje detoxthee of een gekregen tas, kun je al gauw een klein fortuintje opstrijken. Maar wat zijn de precieze bedragen die grote Instagrammers voor gesponsorde foto’s krijgen?

FullSizeRender (14)

De grootste superster uit Nederland – modeblogger Negin Mirsalehi – heeft ruim drie miljoen (!!!) volgers op Instagram. Voor een gesponserde post op haar account kan ze prima tussen de 5000 en 15.000 euro vragen. Deze bedragen worden eigenlijk voornamelijk in Amerika gehanteerd. In Nederland liggen de bedragen aanzienlijk lager. Met een trouwe achterban op Instagram, kun je in Nederland tussen de 3000 en 4000 euro opstrijken per promotiepost. Hiervoor moet je het gesponserde product wel op meerdere sociale kanalen plaatsen, zoals ook Facebook en Twitter of YouTube.

FullSizeRender (12)

De grootste Instagramaccounts van Nederlandse bodem, zijn die van bekendheden. Martin Garrix spant de kroon met ruim zes miljoen volgers, waarna topmodel Doutzen kroes en voetballer Robin van Persie volgen.

Lees ook:

Bron: Quotenet