Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Calorieën tellen op Instagram

Calorieën tellen op Instagram

Calorieën tellen op Instagram

Van hysterische milkshakes tot kleurrijke cakes, we zien de meest zalige zaken voorbij komen op social media, die we het liefst allemaal willen uitproberen. Maar goed, calorie wise is dat niet altijd verstandig. Want hoeveel calorieën bevatten deze instagramklassiekers wel niet?

Lees ook: Wait, what? Toiletpapier-lippen zijn de nieuwste beautytrend op Instagram

Freakshakes
Hij mag dan op een milkshake lijken (ook al niet mager), een freakshake is toch even anders. Inderdaad, de basis is van ijs, maar daarnaast zit er nog een toef slagroom op, chocola, snoep, marshmallows, donuts, oreo’s of andere zoetigheid. Resultaat: zo’n 1700 calorieën.

Oh snap….. Miracles do happen! 💕🍩🍦 #cornerbakery #freakshake #miracle

A post shared by Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam) on

Red velvet pie
Blijft een van onze favorieten: de red velvet pie. Zo’n hemels stuk rood-wit telt alleen wel al snel 400 kilocalorieën. Tja, zolang je het niet elke dag doet…

Donuts
Donuts zijn altijd een goed idee! Helemaal in hun nieuwe populaire jasje, met zelfgemaakte speculoospasta, glazuur van matcha of limoenspread. Schade? Al snel zo’n 500 calorieën.

Rainbowcake
Van zo’n regenboogcake op je bord word je vrolijk: door de combinatie van boter, (heel veel) suiker, mascarpone en de frosting. Van het aantal calorieën word je chagrijnig: bij elkaar opgeteld zo’n 600 calorieën…

Cupcake
De cupcake-hype is inmiddels wel een beetje voorbij, maar soms kunnen we die pastelkleurige cakejes niet weerstaan. Beware! Met een cupcake stop je al snel 400 calorieën in je mond.

Bron HLN.be | Beeld Instagram

@ubereats needs to figure out a way to get @magnoliabakery cupcakes from NYC to Melbourne, STAT!

A post shared by Pramrolla – The Gift Of Sleep (@pramrolla) on

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!