Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zomerhit(te): Starbucks heeft nu ijsblokjes met koffiesmaak

Zomerhit(te): Starbucks heeft nu ijsblokjes met koffiesmaak

Zomerhit(te): Starbucks heeft nu ijsblokjes met koffiesmaak

Heb jij ook een lichtelijke ijskoffie verslaving? Wij wel. En nu de zomer eindelijk begonnen is en de temperatuur om verkoelende drankjes roept, al helemaal. Een probleem: de ijsblokjes in je ijskoffie smelten zo snel, dat je ’t drankje gelijk achterover moet slaan. Doe je dit niet, dan verandert je romige koffie in een waterig plasje ellende. Gelukkig heeft Starbucks nu dé oplossing voor dit probleem: heuse ijsblokjes met koffie smaak. Wát een briljante uitvinding.

Lees ook: Ook Starbucks doet mee aan de Unicorn trend en wij zijn obsessed

Onze favoriete koffieketen heeft met deze life hack een nóg grotere plek in ons hartje ingenomen. Want wat deze koffie ijsblokjes doen, maakt ons simpelweg zielsgelukkig. Oké, misschien overdrijven we een klein beetje, maar hear us out.

Deze ijsblokjes zorgen er namelijk niet alleen voor dat je eerst rustig een Instagramfoto kunt maken van je favoriete ice coffee, zonder dat deze gelijk gesmolten is. Want nog een leuke bijkomstigheid is dat er simpelweg meer cafeïne in je drankje zit. Het zijn namelijk letterlijk blokjes bevroren koffie. Ha!

Het enige nadeel is dat de ijsblokjes nu alleen nog maar te bestellen zijn in geselecteerde Starbucks vestigingen in Baltimore en St. Louis, maar wij hopen dat ze ook héél snel in Nederland te verkrijgen zijn! Mocht dat niet het geval zijn, dan maken we ze gewoon zelf deze zomer. Prima idee voor een homemade ijskoffie, toch?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Pure Wow

Shoppen is altijd een goed idee