Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ojee: ‘GTST’-kijkers noemen zomercliff ‘achterlijk’ en ‘slechtste ooit’

Ojee: ‘GTST’-kijkers noemen zomercliff ‘achterlijk’ en ‘slechtste ooit’

Ojee: ‘GTST’-kijkers noemen zomercliff ‘achterlijk’ en ‘slechtste ooit’

Fans van ‘GTST’ die de soap op televisie volgen moeten nog even geduld hebben, maar de Videoland-kijkers kunnen een week eerder al hun hart ophalen. Vanaf vandaag is de langverwachte zomercliff te streamen, maar deze valt absoluut niet in de smaak…

Eerder klaagden fans al over de ‘kinderachtige’ verhaallijn die GTST sinds kort heeft geïntroduceerd, nu is de zomercliff het gesprek van de dag. Twitter stroomt vol met negatieve reacties en de makers van de soap worden allesbehalve gespaard.

Let op: spoilers!

In de laatste aflevering van het seizoen is te zien hoe Amir (Alkan Çöklü) met een knuppel op zijn achterhoofd geslagen wordt, terwijl hij als arts ter plaatse is bij een ongeluk. Uiteindelijk moet hij zelf met de ambulance mee naar het ziekenhuis en krijgt Sjors (Melissa Drost) – met wie hij net drie maanden getrouwd is – het slechte nieuws te horen. Zij staat huilend en biddend aan zijn bed, terwijl zijn hart ermee op lijkt te houden.

Nog meer slechte tijden

Dat is niet het enige dramatische dat voorbij komt in de zomercliffhanger van GTST. Wanneer Linda (Babette van Veen) en Janine (Caroline de Bruijn) genieten van een spadag in De Rozenboom, zien ze plotseling dat Ludo (Erik de Vogel) – ja, hij wandelt ineens CS binnen – en Billy de Palma (Lone van Roosendaal) elkaar het jawoord geven. En er is meer: tijdens een optreden in Boks valt Jojo (Stephanie van Eer) ineens neer, waarna Anton (Joep Sertons) roept dat meteen 112 gebeld moet worden.

Lees ook
Vinden we leuheuk: ‘GTST’ komt opnieuw met exclusieve verhaallijn op Instagram

Niet mals

Een hoop drama, dus, maar de kijkers van GTST zijn diep teleurgesteld. Sterker nog, de zomercliff van 2019 wordt “een van de slechtste tot nu toe” genoemd.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Zomerstop

Hoe alle bovenstaande gebeurtenissen aflopen, wordt overigens op 2 september duidelijk. Dan gaat het nieuwe seizoen van de soap weer start. In de tussentijd kunnen fans het doen met het GTST Magazine en een nieuwe verhaallijn, Hartsvriendinnen?, die exclusief via Instagram Stories te volgen is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: RTL