Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zomer zónder Art: kijkers zien liever déze BN’er als presentator

Zomer zónder Art: kijkers zien liever déze BN’er als presentator

Thuis & wonen
Zomer zónder Art: kijkers zien liever déze BN’er als presentator

Sinds een aantal weken sluit ‘RTL4’ de doordeweekse avonden af met een aflevering van ‘Zomer met Art’. De kijkcijfers zijn alleen niet heel denderend en de recensies ook niet mals, maar met de komst van Merel Westrik als sidekick, zijn de kijkers wél te spreken over het programma. 

Sterker nog, Twitter stroomt vol met complimenten voor de nieuwslezeres en zij zou dan ook het stokje van de voormalig Wie is de Mol?-presentator over moeten nemen.

Fans

In Zomer met Art interviewt Art Rooijakkers de meest uiteenlopende gasten. Dit doet hij niet alleen, maar iedere week opnieuw met een nieuwe sidekick. Na onder meer Richard Groenendijk en Ryanne van Dorst was het maandagavond de beurt aan Merel Westrik. En dat zij een behoorlijke achterban heeft overgehouden aan haar deelname aan Wie is de Mol?, moge duidelijk zijn.

Lees ook
Zien: dít is de grote liefde van Merel Westrik

Samen met Beau

Kijkers van Zomer met Art zijn het na de uitzending van gisterenavond unaniem eens: Merel zou het programma moeten presenteren. Ze wordt niet alleen de beste co-host tot nu toe genoemd, maar er wordt zélfs gezegd dat zij naast Beau van Erven Dorens plaats zou moeten nemen in de aanstaande versie van RTL Late Night.

Merel Westrik

Merel Westrik

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: RTL Beeldbank, ANP

Shoppen is altijd een goed idee