Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zoete aardappelstamppot met radijsjes

Zoete aardappelstamppot met radijsjes

Thuis & wonen
Zoete aardappelstamppot met radijsjes

We hebben weer een recept voor een heerlijke winterse stamppot voor je klaar staan. Dit keer met zoete aardappelen en radijsjes. In de video zie je hoe Sofie de stamppot stap voor stap maakt. Eet smakelijk!  

Zoete aardappelstamppot met radijsjes

Voor 2 personen

Dit heb je nodig

450 gr zoete aardappels
200 gr radijsjes
1 sjalotje
1 el creme fraiche
zout/peper
50 gr rucola

Zo maak je het

Schil de zoete aardappels en snijd eventueel in tweeën. Zet een pan water op en kook de zoete aardappels circa 15-20 minuten. Snijd de ui en radijsjes in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en de radijsjes circa 5 minuten en zet dan het vuur uit. Stamp de gekookte zoete aardappels fijn met een snufje zout en peper en crème fraîche. Voeg vervolgens de ui, radijsjes en de rucola toe en meng alles door elkaar.

Eventueel nog serveren met een tartaartje, een stukje rookworst of een stukje kipfilet.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Zie ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee