Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zoete aardappelpuree

Zoete aardappelpuree

Thuis & wonen
Zoete aardappelpuree

Aardappelpuree, maar dan nét even iets anders. En toch hartstikke lekker! Eet smakelijk. 

Zoete aardappelpuree

Voor 2 personen
Tijd: 20 minuten

Dit heb je nodig:

  • 450 gr zoete aardappel
  • 2 tomaten (of zongedroogde tomaten)
  • scheut melk of kookvocht
  • 50 gr rucola
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • snufje zout en zwarte peper

Zo maak je het:

Schil de zoete aardappel(s) en snijd grote aardappels eventueel in tweeën. Kook de zoete aardappels ongeveer 15-20 minuten. Snijd ondertussen de rucola en de tomaten (of zongedroogde tomaatjes) in stukjes. Als de aardappels zacht zijn, giet je de pan af en stamp je de aardappels fijn met een scheut kookvocht of melk. Voeg vervolgens de kruiden, de rucola en de stukjes tomaat toe. Meng alles goed door elkaar.

Eet smakelijk!

sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Probeer ook eens:

 

Shoppen is altijd een goed idee