Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo zien de kinderen uit ‘Growing Pains’ er nu uit, herken jij ze nog?

Zo zien de kinderen uit ‘Growing Pains’ er nu uit, herken jij ze nog?

Zo zien de kinderen uit ‘Growing Pains’ er nu uit, herken jij ze nog?

Van 1985 tot 1992 konden we in de serie Growing Pains het leven van de familie Seaver volgen. Maggie Seaver werkt als journalist en haar man werkt vanuit huis als psychiater. Zat jij ook aan de buis gekluisterd als deze serie op tv was? Dan ben je vast net zo benieuwd als wij hoe de kinderen van de Seavers er nu uit zien!

De ouders, Jason en Maggie, werden gespeeld door Alan Thicke en Joanna Kerns. Ze hebben aan het begin van de serie drie kinderen: Mike, Carol en Ben. Later komt daar in seizoen vier nog een dochter bij: Chrissy en in het zevende en laatste seizoen nemen ze Luke Brower, een dakloze tiener, in huis die gespeeld werd door Leonardo DiCaprio. Hoe zouden de Seaver-kinderen er nu uit zien? Wij zochten het uit!

via GIPHY

Mike Seaver

Mike was een echte ladies man, de rol werd gespeeld door Kirk Cameron. Uiteindelijk kreeg hij in de serie een vriendin: Kate McDonald. Zij werd gespeeld door Chelsea Noble. Ook in het echte leven kregen de twee een relatie en ze zijn zelfs getrouwd. Inmiddels is hij 46 jaar oud. Zou jij hem nog herkennen?

hh-43213132

Foto: Hollandse-Hoogte.

Carol Seaver

De rol van Carol werd gespeeld door Tracey Gold. Inmiddels is de actrice 47 jaar oud. Ook zij is getrouwd met iemand die ze van de set van Growing Pains kende. Toevallig he? Dit is hoe ze er nu uit ziet:

Tracey Gold attending the 2012 People’s Choice Awards at the Nokia Theatre L.A. , Los Angeles, 11/01/2012. *** Local Caption *** 01666809

Ben Seaver

De rol van Ben werd gespeeld door Jeremy Miller. Inmiddels is de acteur 40 jaar oud en ziet hij er zo uit:

hh-56712896

Foto: Hollandse-Hoogte.

Chrissy Seaver

In het zesde en zevende seizoen werd de rol van Chrissy gespeeld door Ashley Johnson. De twee seizoenen daarvoor werd de rol van Chrissy door een tweeling afgewisseld. Ze is nu 33, ook na Growing Pains speelde ze nog in veel series en films zoals What Women Want, Dirt en The Help.

hh-55019105

Foto: Hollandse-Hoogte.

Luke Brower

Van Luke Brower, die gespeeld werd door Leonardo DiCaprio, weten we natuurlijk al wel hoe hij er nu uit ziet. Maar omdat hij zo leuk is om naar te kijken bij deze toch nog een foto:

shutterstock_137170679

Foto: Shutterstock.