Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo reageert Ron op de afvaller van WIDM

Zo reageert Ron op de afvaller van WIDM

Zo reageert Ron op de afvaller van WIDM

Het was zijn grote droom: meedoen aan ‘Wie is de Mol?’ Helaas zat het niet mee voor Ron en hij lag al razendsnel uit het spel. De kijker thuis zat dan ook vol medelijden voor de buis toen een andere kandidaat besloot het programma vrijwillig te verlaten. Arme Ron… Of toch niet?

Lees ook: Twee verraders, een zwakke blaas en het eerste bondje – Flair kijkt Wie is de mol? aflevering 2

Let op spoilers!

In RTL Boulevard werd de goedlachse presentator dan ook aan de tand gevoeld hierover. Hoe voelt hij zich nu dat hij voor de tweede keer het veld moest ruimen, terwijl Jean-Marc vrijwillig opgaf? Toch heeft Ron no hard feelings: ‘Het is voor mij vervelend, maar het is voor Jean-Marc 10 keer erger.’

Stress
Jean-Marc vertrok namelijk omdat hij het programma veel zwaarder vond dan gedacht. Ook had hij erg last van stress en kon hij niet goed slapen. Dat was ook duidelijk te merken bij de laatste opdracht van afgelopen aflevering. Hij gooide de handdoek in de ring en deed niet mee. Ron: ‘Als je moet stoppen omdat je niet kunt slapen en de emoties je opbreken, vind ik dat voor hem verschrikkelijk. Ik hoop niet dat die man er iets aan overhoudt, want dit is al zo’n mindfuck.’ Toch willen wij dat Ron nog een keer mee mag doen aan het programma. Maar dan als de Mol, zodat hij er heel het spel in blijft.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Libelle | Beeld: Piroschka van de Wouw (ANP)