Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Niet zo mokken! Start je dag positief met deze happy koffiemokken

Niet zo mokken! Start je dag positief met deze happy koffiemokken

Niet zo mokken! Start je dag positief met deze happy koffiemokken

Met wat voor gevoel jij iedere ochtend de deur uit gaat, is bepalend voor de rest van je dag. Nu weten we best dat iedere dag fris en fruitig uit je bed springen een flinke opgave kan zijn. Maar je kúnt er wel voor zorgen om happy vibes aan de ontbijttafel te creëren, door je kopje koffie uit een vrolijke mok te drinken!

Naderende deadlines, een takenlijst waar geen einde aan lijkt te komen en ook nog een enge blauwe envelop op de mat. Als dit de situatie is, zijn vrolijke gedachten wellicht ver te zoeken. Het liefst kruip je na het afgaan van je wekker – en driemaal snoozen – onder de dekens om een winterslaap te houden. Zelfs in de zomer.

Nu weten we stiekem best dat het toepassen van de struisvogeltechniek slechts uitstel van executie is. Maar wie had gedacht dat de oplossing voor die problemen in de vorm van een vrolijke koffiebeker zou komen?

Screen Shot 2016-06-15 at 2.28.00 PM

Kies er een met een motiverende quote als jij en uitstelgedrag hand in hand gaan, of juist vrolijke kleurtjes als jouw humeur ’s ochtends niet zo vrolijk is. Wij hebben een selectie gemaakt van de allerleukste mokken, zodat je ze zó in je online winkelmandje kunt gooien. Want je weet het: life starts after coffee!

Lees ook: