Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Met dit onverwachte ingrediënt maak je warme chocolademelk nóg lekkerder!

Met dit onverwachte ingrediënt maak je warme chocolademelk nóg lekkerder!

Met dit onverwachte ingrediënt maak je warme chocolademelk nóg lekkerder!

Als de dagen kouder worden, wil je het liefst op de bank kruipen met een dekentje en een kop warme chocolademelk. Je zou denken dat dit heerlijke warme drankje niet lekkerder kan, toch is het mogelijk! Want Flair vond een ingrediënt dat onze hot chocolate nóg lekkerder maakt.

Warme chocolademelk

Chocolademelk komt tegenwoordig in allerlei soorten en smaken: pure cacao, volle melk, magere chocomelk, chocolademelk met zeezout of kaneel, noem maar op! Je kunt het zo gek niet bedenken of er is alweer een variatie op de ‘gewone’ chocolademelk. Wij vonden een ingrediënt waar je niet snel aan zou denken, maar het is onwijs lekker!

Met een twist

We horen je denken: welk ingrediënt zou dat kunnen zijn? Pindakaas! Dit lekkere smeersel is niet alleen heerlijk voor op je brood of cracker, maar nu dus ook in je favoriete drankje! Je kunt het een beetje vergelijken met de smaak van een vloeibare Reese’s peanut butter cups. De pindakaas maakt je chocolademelk extra romig en het zorgt voor een verassende smaak.

Hoe maak je het?

Hartstikke simpel! Je maakt gewoon de chocolademelk zoals je dat normaal doet. Als ‘ie warm genoeg is, doe je er een theelepel pindakaas doorheen. Goed roeren tot de pindakaas helemaal is opgelost in de chocomelk… Nog een toefje slagroom en eventueel wat marshmallows on top en je klaar is je chocolademelk met een twist!

Ga jij het proberen?

Lees ook: