Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zó maak je van je interieur een zomerse chill plek

Zó maak je van je interieur een zomerse chill plek

Zó maak je van je interieur een zomerse chill plek

Regent het weer de hele dag? Dan is het misschien een goed idee om de zon naar binnen te brengen. Met een zomers interieur fleur je meteen op. Een boekje lezen in je hangmat aan het raam? Laat het buiten maar regenen, jij hebt het wél naar je zin.

Groen, groen, groen! 

groen groen groen

Kies voor exotische prints in je interieur zoals cactussen en planten. Die geven meteen een zomerse vibe zonder dat je veel hoeft te spenderen. Buiten prints zijn levende planten natuurlijk ook een must. Palmbomen, hangplanten, bloemen… Groen zorgt voor meer leven in je interieur!

Een knus hoekje 

knus hoekje

Zonder een hoekje af in je huis om te relaxen. Een hangmat, grote kussens of een schommel. Het geeft meteen een rustige sfeer waar je even wilt rusten met een drankje en een goed boek.

Wat hangt er daar? 

HANGEN

Wees niet bang om dingen op te hangen. Doeken, hangplanten, slingerlampjes… Binnen mag je interieur net zo speels zijn als buiten.

Breng meubels voor buiten naar binnen

exterieur

Wie heeft er ooit gezegd dat meubels voor buiten niet naar binnen mogen? Kleur buiten de lijntjes en meng exterieur meubels met je interieur. Ruw hout, rotan, schommels en picknicktafels staan net zo leuk binnen als buiten.

Wil je deze interieurlooks kopiëren? De tofste items shop je hier:


Lees ook: