Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo kleed je je het beste tijdens warme dagen

Zo kleed je je het beste tijdens warme dagen

Zo kleed je je het beste tijdens warme dagen

Heb jij tijdens warme dagen ook altijd moeite met wat je kledingkeuze? Dan kun je deze tips over kleuren en stofjes goed gebruiken!

Lees ook: Zo zorg je extra goed voor jouw viervoeter tijdens een hittegolf

Stof
In de eerste plaats is het belangrijk om goed naar de stof te kijken die je aantrekt. Met warm weer kies je het beste voor een dun geweven stof, die goed ademt. Het meest geschikt zijn linnen en katoen.

Kleur
Het is een bekend feit dat ook de kleur van je kleding invloed heeft op hoe warm je het hebt. Kies voor lichte kleuren, die houden namelijk minder warmte vast dan donkere kleuren.

Lichtgewicht
Let erop dat je kleding niet alleen een lichte kleur, maar ook een licht materiaal heeft. Hoe minder gewicht er op je huid drukt en hoe minder strak dit zit, hoe minder warm je het zult hebben.

Juist wel bedekken
Hoewel we geneigd zijn om zo weinig mogelijk aan te trekken, is het juist beter je huid zoveel mogelijk te bedekken. Het directe zonlicht op je huid, maakt dat je het heel warm krijgt. Als je kleding van de juiste stof hebt, is het juist beter je armen en benen te bedekken!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee