Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo bezuinig je op je favoriete Starbucks drankjes!

Zo bezuinig je op je favoriete Starbucks drankjes!

Zo bezuinig je op je favoriete Starbucks drankjes!

We kunnen er lang of kort over zijn, maar een ding is zeker: we hebben áltijd wel zin in een lekkere koffie van Starbucks. Al helemaal nu de pumpkin spiced latte weer op de kaart staat. Maar die dagelijkse koffiestop is een erg dure hobby. Daarom deelt Flair vandaag tips om te besparen op je favo Starbucks drankje!

Neem je eigen koffiebeker mee!
Je zult er wel iedere keer aan moeten denken voor je van huis vertrekt, maar het is echt een handige tip om die frappuccino een tikkeltje goedkoper te maken. Door je eigen beker mee te nemen, krijg je namelijk op ieder drankje een korting. En het is nog beter voor het milieu ook, want je gooit niet iedere dag een beker weg. De hoogte van de korting is afhankelijk van het filiaal waar jij je koffie of thee koopt.

Maak je eigen latte klaar!
Nee, we zeggen nu echt niet dat je iedere dag je eigen koffie moet zetten en die mee moet nemen. Er gaat namelijk niets boven die verse koffie van Starbucks, we know. Maar door een dubbele espresso van 2,55 te bestellen in je eigen mok, kun je er zelf melk naar smaak aan toevoegen. Dit kun je gemakkelijk doen bij de tafel waar ook de suiker en siropen voor in je drankje staan. Houd je nog wat kleingeld over voor een muffin on the side…

Bestel een cappuccino in een short cup!
Als je een cappuccino besteld, wordt deze standaard geserveerd in een ‘tall‘ beker. Maar vraag je om een ‘short‘ beker, dan ben je goedkoper uit! Je krijgt er precies evenveel in, maar bent wél goedkoper uit.

ef1deaf54ae36b7f324680eaeaced1b4

Copyright: Pinterest

Glaasje water, alstublieft!
Een paar euro besparen op water? Dat kan heel gemakkelijk! Dit doe je door geen flesje water bij je koffie te kopen, maar simpelweg om een glaasje water bij je bestelling te vragen. Niks geks aan!

Sharing is caring
Een drankje delen scheelt je flink wat centen! Bestel één venti Frappuccino (4,55 euro, 591 ml) in plaats van twee tall Frappuccino’s (3,55 euro, 354 ml). Giet de helft over in de beker van je bestie, en zo kun je voor een zachter prijsje genieten van dezelfde koffie. Prima dealtje, toch?

Lees ook:

Bron: Pure Wow, Metronieuws