Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zin in: Videoland komt in 2022 met eigen versie van Expeditie Robinson

Zin in: Videoland komt in 2022 met eigen versie van Expeditie Robinson

Zin in: Videoland komt in 2022 met eigen versie van Expeditie Robinson

Goed nieuws voor fans van Expeditie Robinson en alles wat daar op lijkt. Videoland komt in 2022 namelijk met een eigen versie van het survivalprogramma voor de eigen streamingdienst. RTL maakte zaterdag bekend wie dit programma gaan presenteren. Wij kunnen nu al niet wachten.

Expeditie Robinson op Videoland 2022

Naast de reguliere editie van Expeditie Robinson op RTL 4 komt Videoland dus volgend jaar ook met een eigen versie speciaal voor de streamingdienst. RTL maakte bekend dat dit programma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Hoe leuk?

Platform voor grote merken

Videoland, het streamingplatform van RTL, is volgens directeur Peter van der Vorst van de zender “uitgegroeid tot een platform waar grote merken een vaste waarde zijn. Expeditie Robinson is zo’n merk”, vindt hij. Daarom is er in samenwerking met producent SimpelZodiak een speciale versie ontwikkeld voor Videoland.

Volle energie

De presentatoren kunnen niet wachten om aan het nieuwe programma te beginnen. “Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson… Dat is zo bijzonder”, laat Geraldine weten. “Ik heb er heel veel zin in. Art en ik hebben elkaar gesproken en gaan dit avontuur met volle energie aan.”

Lees ook
‘Zeurende’ Annemiek wordt niet gewaardeerd door kijkers in Expeditie Robinson

Nieuwe versie van Expeditie Robinson

In Videoland’s versie van Expeditie Robinson gaan Geraldine en Art met een groep bekende Nederlanders naar een eiland buiten Europa. “Het zal verrassend zijn, met verschillende twists, maar meer kan ik er echt niet over zeggen”, aldus Art Rooijakkers. Het is nog niet bekend waar de opnames zullen plaatsvinden en wie er meedoen. We zijn benieuwd wat hier uit gaat komen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Bron: ANP, AD | Beeld: RTL, Instagram