Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: Zó zien de actrices uit de serie Dunya & Desie er nu uit!

ZIEN: Zó zien de actrices uit de serie Dunya & Desie er nu uit!

ZIEN: Zó zien de actrices uit de serie Dunya & Desie er nu uit!

Was jij ook zo’n grote fan van de serie Dunya & Desie? Dan kun je waarschijnlijk bijna niet geloven dat het alweer 14 jaar geleden is dat deze op televisie uitgezonden werd. Sorry to make you feel old! Maar hoe zien de twee actrices er nu uit en wat doen ze momenteel? 

Trip down memory lane
Eventjes een trip down memory lane. De serie Dunya & Desie gaat over twee pubermeisjes die opgroeien in Amsterdam-Noord. Dunya is een schuchter meisje van Marokkaanse komaf, en Desie is een platinablonde rebelse tiener die alleen met haar – eveneens hoogblonde – moeder in een flat woont.

Aan de weg timmeren
De titelpersonages van deze populaire serie werden gespeeld door Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven. Beide dames hebben in de afgelopen veertie/n jaar flink aan de weg getimmerd en werken nog steeds als actrice. Zo zien we Maryam als een van de hoofdrolspelers in de serie Flikken Rotterdam, en Eva zien we binnenkort in de romantische komedie Hartenstrijd.

Uiterlijk
Hun beroep is – gelukkig! – niet veranderd, maar wat wel flink anders is, is het uiterlijk van de twee vrouwen. Hun kapsels zijn totaal anders dan toen ze de rollen van Dunya en Desie op zich namen. Want de lange lokken van Maryam zijn ingeruild voor een kortgeknipte coupe, en de witblonde krullen van Eva zijn inmiddels knalrood! Bekijk de foto’s hieronder.

Maryam (links) en Eva, toen en nu!

9w0smrUbRUI6iLhuRpUJQmH1I4jSIZfMrcdMkimX

Afbeelding via Grazia

Maryam Hassouni, 14 jaar later. Mét korte coupe en blonde plukjes!

View this post on Instagram

Going blond for a new film project….

A post shared by Maryam Hassouni (@maryamhassouni) on

Eva van de Wijdeven, zonder blonde krullen, maar mét knalrode hairdo!

https://www.instagram.com/p/BGzIzAQOKG_/?taken-by=evavandewijdeven

Bron: Grazia

Lees ook: