Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: een voorproefje van het nieuwe seizoen van MTV’s Teen Mom

Zien: een voorproefje van het nieuwe seizoen van MTV’s Teen Mom

Zien: een voorproefje van het nieuwe seizoen van MTV’s Teen Mom

Yay! MTV heeft nieuwe filmpjes online gezet met daarin een voorproefje van het nieuwe seizoen van Teen Mom! Weer volgen we Catelynn, Maci, Farrah en Amber, die we leerden kennen in het programma 16 and pregnant. Dit is alweer het zesde seizoen van Teen Mom en het belooft opnieuw een seizoen vol drama en onverwachte wendingen te worden. Ben je klaar voor de eerste sneak peeks? 

Catelynn & Tyler

Laten we beginnen met een voorproefje van Catelynn en Tyler. Catelynn wil weer gaan meedoen met de Weight Watchers om af te vallen. Tyler steunt haar volledig, maar trekt ook een wat vreemde (en botte) vergelijking.

*Een “heffer” is slang voor een vrouw met veel overgewicht.

Farrah & Simon

Farrah gaat naar Los Angeles verhuizen zodat ze dichter bij Simon kan zijn! Simon en Farrah hebben al een tijdje een knipperlichtrelatie, maar om heel eerlijk te zijn spat de vreugde om haar verhuizing nog niet echt van het scherm, bij geen van beiden…

Maci & Taylor

Maci en Taylor zijn inmiddels verloofd! In het filmpje hieronder zie een stukje van zijn aanzoek. Maci had het aanzoek duidelijk niet verwacht. Zo lief!

Amber & Matt

Amber vertelt open over de depressie die ze heeft en hoe moeilijk ze het heeft gehad met de wijze waarop Gary (haar ex) haar vertelde dat haar huidige verloofde Matt al een aantal kinderen heeft bij andere vrouwen.

Het nieuwe seizoen zal vanaf 22 augustus worden uitgezonden.

Lees ook:

Wow: Zo zien de baby’s uit Teen Mom er nu uit

Bi-zar: hoogzwangere eeneiige tweeling bevalt op precies hetzelfde moment

Zien: een voorproefje van de nieuwe emoji’s van Apple

Bron: grazia.nl