Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: Deze taarten zijn ware kunstwerkjes!

Zien: Deze taarten zijn ware kunstwerkjes!

Zien: Deze taarten zijn ware kunstwerkjes!

Heel Holland Bakt eat your heart out, want hier is Laura Loukaides! Van hamburgers tot hondjes en varkentjes tot tassen: de taarten van deze 23-jarige bakster op Instagram zijn ware kunstwerkjes. 

Cake Boss
De brunette uit Hertfordshire startte haar Instagamaccount en bijbehorende website om een bijzondere reden. Laura kampt namelijk met een angststoornis en dat heeft als gevolg dat ze soms dagenlang het huis niet uit durft. Toen haar stoornis haar weer parten speelde, keek ze haar favoriete Amerikaanse serie Cake Boss, een serie die draait om het maken van de meest bijzondere taarten en zoetigheden. Hier raakte Laura zo door geïnspireerd, dat ze binnenshuis begon te oefenen met het decoreren van taarten. En met succes!

Autodidact
Laura is dus een ware autodidact en heeft zichzelf werkelijk álles aangeleerd door filmpjes op YouTube te kijken. En dat ze talent heeft voor het bakken en decoreren voor taarten, is niet onopgemerkt gebleven. Zo won de 23-jarige Laura de eerste prijs bij de bakwedstrijd Cake International in 2015 én 2016!

Succesvol
Momenteel heeft Laura een succesvol Instagramaccount met maar liefst 13.2K volgers, waarop ze al haar baksels deelt. Daarnaast heeft ze een bijbehorende website én een Youtube kanaal, waarop ze nu zelf tutorials maakt over het decoreren van taarten. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Misschien een leuke hobby om te beginnen, nu de herfst is aangebroken?

Bekijk hieronder een aantal van haar creaties. Het zijn toch echte kunstwerkjes, vind je niet?

Laura Loukaides

Laura Loukaides

Laura Loukaides

Laura Loukaides

Laura Loukaides

Lees ook:

Bron: NMSBL