Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: dit sprookjesachtige verlaten pretpark bezorgt ons kippenvel!

Zien: dit sprookjesachtige verlaten pretpark bezorgt ons kippenvel!

Zien: dit sprookjesachtige verlaten pretpark bezorgt ons kippenvel!

Een pretpark staat normaal gesproken synoniem voor sprookjesachtige taferelen, happy vibes en blije gezichten. Maar dit verlaten Disneyland-achtige pretperk bezorgt ons niets anders dan kippenvel, al is het wél prachtig om te zien. Creepy!

Spookachtige locatie
Het betreffende park heet Nara Dreamland en opende in de jaren 60 haar deuren. Het pretpark moest een soortgelijke plek worden als Disneyland, maar werd geen groot succes. Alweer tien jaar geleden sloot Nara Dreamland dan ook haar deuren, maar alle attracties zijn nog altijd niet weggehaald. En dat levert een spookachtige locatie op…

Fotoserie
Fotograaf Romain Veillon maakt vaak foto’s van verlaten plekken, en dus schoot hij ook allerlei foto’s van Nara Dreamland. Hij wijdde er een hele fotoserie aan, die prachtig, adembenemend en spookachtig tegelijk is. Ook allerlei Instagrammers brengen een bezoekje aan het verlaten pretpark, omdat het simpelweg een prachtige fotolocatie is. Bekijk de foto’s hieronder en je snapt gelijk waarom. Misschien een ideetje voor een wedding in de sferen van Alice in Wonderland?

https://www.instagram.com/p/BLHDgbjjmmB/?taken-by=tuesdayaurora

Bron: Glamour, Romeinveillon.com, Instagram

Lees ook: