Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: deze portugese cover van Adeles ‘When We Were Young’ is een ware tranentrekker!

Zien: deze portugese cover van Adeles ‘When We Were Young’ is een ware tranentrekker!

Zien: deze portugese cover van Adeles ‘When We Were Young’ is een ware tranentrekker!

Waarschijnlijk heb je nog nooit van Fernando Daniels gehoord. Don’t worry, dat hadden wij ook niet. Tot nu dan. Want na het zien van deze briljante cover van Adeles ‘When We Were Young’, vergeten we deze Portugees nooit meer.

Auditie
Fernando deed auditie voor de Portugese versie van de talentenshow ‘The Voice’, en met zijn stem betoverde hij de hele jury. Ook het publiek was laaiend enthousiast. Het is dan ook geen verrassing dat alle stoelen van de juryleden omdraaiden voor de talentvolle jongen. De auditie van Fernando is op YouTube inmiddels dan ook al ruim een half miljoen keer bekeken. En ja, we moeten toegeven dat we stiekem een traantje hebben weggepinkt.

Tissues
Het enige nadeel? De video is alleen van de auditie en dus zingt de zoetgevooisde Portugees slechts een minuut van het gehele nummer. En dat is wat ons betreft veel te kort. Bekijk hieronder de video. Zet de tissues maar klaar!

Bron: Linda, Youtube.

Lees ook: