Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: Deze nieuwe serie is een mix van Gossip Girl en Pretty Little Liars

ZIEN: Deze nieuwe serie is een mix van Gossip Girl en Pretty Little Liars

ZIEN: Deze nieuwe serie is een mix van Gossip Girl en Pretty Little Liars

De laatste aflevering van Gossip Girl werd ondertussen al vier jaar geleden uitgezonden en ook Pretty Little Liars loopt volgend jaar op zijn einde. Het is dus hoog tijd dat we op zoek gaan naar een nieuwe serie om helemaal verslaafd aan te geraken. Hallo ‘Riverdale’, de nieuwste CW-serie die al het goede van onze twee favoriete verhalen combineert!

The deeper you go, the darker the secrets. We krijgen al spontaan de rillingen als we de trailer van Riverdale bekijken, maar het verhaal weet ons ook te intrigeren. Heel veel is er nog niet bekend over de serie, maar het populaire tienerdrama belooft het beste van twee werelden te combineren. De romances en de leugens uit Gossip Girl en het gevaar en de moorden uit Pretty Little Liars, de perfecte mix voor een nieuwe serie die ons sowieso aan de buis gaat kluisteren.

Riverdale vertelt het verhaal van tiener Archie Andrews en zijn romantische avonturen. Tot hij een meisje tegenkomt die weg wil bij haar drugsverslaafde moeder en er een moord gebeurt die niet opgelost geraakt.

Een van de hoofdrollen in de serie is weggelegd voor Cole Sprouse, beter bekend als Cody uit ‘The Suite Life of Zack & Cody’ waarin hij samen met zijn tweelingbroer Dylan Sprouse speelt. Deze keer moet Cole alleen zijn mannetje weten te staan en kreeg hij voor de gelegenheid een donkere coupe aangemeten.

Riverdale gaat op 26 januari 2017 in première.

Lees ook: