Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: Dít is de knapste tiener van Instagram!

Zien: Dít is de knapste tiener van Instagram!

Zien: Dít is de knapste tiener van Instagram!

Het zal je maar gebeuren: iemand plaatst een foto van jou op Twitter en binnen no time ontploft je Instagramaccount. En dat terwijl je nog maar 12 jaar bent. Het gebeurde William Miller, die door zijn succes op Instagram nu zelfs in de Daily Mail staat met een interview! 

Duizenden nieuwe volgers
De 12-jarige knappe jongen had al langere tijd een Instagram profiel net zoals jij en ik dat hebben. Niets bijzonders, behalve dat de tiener zijn looks ontzettend mee heeft zitten. Hij had wel volgers, maar geen aantal om over naar huis te schrijven. Totdat het meisje zijn foto twitterde, omdat ze hem ontzettend knap vond. Niet lang daarna kreeg hij elke drie seconden honderd volgers erbij op Instagram. Wow!

Knap koppie
Dit vertelt William in een interview met Daily Mail. Hij had geen idee waar al die grote aantallen volgers plots vandaag kwamen, tot hij op de hoogte werd gesteld van de foto die getwitterd was. Momenteel heeft hij 182K volgers op Instagram, en wij voorspellen dat dit aantal zal blijven oplopen. Want William is ook nog eens acteur in de serie Jack Irish, werkzaam als model en dus – state in the obvious – echt ontzettend knap.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van dit knappe koppie.

Bewegend beeld van knappe tiener!

William Franklyn Miller

William Franklyn Miller

William Franklyn Miller

William Franklyn Miller

 

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan, Instagram