Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aangrijpend: de auditie van de overleden America’s Got Talent-deelnemer

Aangrijpend: de auditie van de overleden America’s Got Talent-deelnemer

Aangrijpend: de auditie van de overleden America’s Got Talent-deelnemer

De stem van Brandon Rogers maakte grote indruk op de juryleden van America’s Got Talent. Spijtig genoeg zullen we niet van zijn talent kunnen genieten, hij kwam om het leven bij een auto-ongeluk. Door zijn fantastische auditie zal hij niet snel vergeten worden.

Lees ook: Thomas Acda onthult: televisieserie All Stars wordt musical

De juryleden van America’s Got Talent waren stuk voor stuk lyrisch over het talent van de 29-jarige Brandon Rogers, en ook het publiek was duidelijk geraakt werd door de ijzersterke auditie. Het optreden zou volgende maand op televisie komen, maar dat gaat niet door. Op 11 juni raakte Brandon betrokken bij een auto-ongeluk waarbij hij overleed.

Herdenking
De nabestaanden van de overleden twintiger willen hem op zo veel mogelijk manieren herdenken. Daarom vroeg de familie van Brandon aan America’s Got Talent of zijn auditie tóch uitgezonden kon worden. Niet tijdens de aflevering van de talentenjacht waarin hij oorspronkelijk aan bod zou komen, maar eerder. En dat kon. De auditie verscheen online, en grijpt iedereen bij de keel. Ons hart breekt…

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!