Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: Er bestaat nu ook ijs dat niet smelt

Zien: Er bestaat nu ook ijs dat niet smelt

Zien: Er bestaat nu ook ijs dat niet smelt

De zomermaanden zijn de ideale tijd om van een ijsje te genieten. Jammer genoeg zorgen de hete temperaturen er vaak voor dat meer dan de helft van het ijs al gesmolten is voor we het effectief kunnen opeten. Om nog maar te zwijgen over de bijhorende plakkende handen. Rob Collignon blijkt onze redder in nood!

Gastronaut Ice Cream is het eerste ijs dat niet zou smelten. Bedenker Robert Collignon snijdt bevroren ijs in plakken en vriest het daarna droog. Gevolg: je kan het overal mee naar toe nemen zonder dat je handen of tas volhangen. Het gevriesdroogde ijs lijkt eerder op een bevroren blokje, maar de smaak zou exact hetzelfde zijn als het ijs dat wij al jaren kennen. Raar weetje: het ijs zou dus niet smelten, maar je zou het wel met je hand kunnen verkruimelen. Wij zijn benieuwd!

Momenteel bestaan er nog maar 4 verschillende smaken van het ‘niet-smeltende ijs’, namelijk ‘mexican chocolate chip’, ‘cookies and cream’, ‘peanut butter chocolate chip’ en ‘mint chocolate chip’, maar daar zou binnenkort nog verandering in kunnen komen. Je kan de ijsrepen online bestellen via deze site. Een reep kost 6 dollar, wat ongeveer overeenkomt met 5 euro.

1689334

Copyright: Gastronaut Ice Cream

1689330

Copyright: Gastronaut Ice Cream

Lees ook: