Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: Ellie Gouldings nieuwe videoclip bevat beelden van ‘Bridget Jones’s Baby’

Zien: Ellie Gouldings nieuwe videoclip bevat beelden van ‘Bridget Jones’s Baby’

Zien: Ellie Gouldings nieuwe videoclip bevat beelden van ‘Bridget Jones’s Baby’

Ellie Goulding heeft zonet de videoclip van haar nieuwe nummer ‘Still Falling For You’ uitgebracht. In de clip krijgen we een kleine sneak peek te zien van de nieuwste Bridget Jones-film ‘Bridget Jones’s Baby’. Een ding is zeker: nu hebben we nog meer zin om de derde film te ontdekken.

In de eerste ‘Bridget Jones’-film was het ‘Raining Men’ van Geri Halliwell waar we luidkeels mee meezongen. Nu, in ‘Bridget Jones Baby’, is die eer weggelegd voor Ellie Goulding en haar nummer ‘Still Falling For You’. Het is niet de eerste keer dat Ellie Goulding een van haar nummers leent aan de soundtrack van een bekende film. Zo kon je haar stem al op de achtergrond horen in ‘Twilight’, ‘The Hunger Games’ en ‘Fifty Shades Of Grey’.

In de videoclip krijgen we enkele beelden te zien uit de film, maar er is toch 1 ding dat ons opvalt. We zien namelijk Bridget Jones meermaals kussen met Jack Qwant, het personage gespeeld door Grey’s Anatomy-ster Patrick Dempsey en Bridget’s nieuwe love interest. En hoewel ex-vriend Mark Darcy, gespeeld door Colin Firth, ook van de partij is, zien we hem in de videoclip enkel knuffels ontvangen. Zou de baby dan toch niet van Mark zijn?

‘Bridget Jones’s Baby’ komt in september in de zalen, maar dankzij Ellie Goulding krijgen we dus nu al een klein voorproefje. En het liedje zelf is ook nog eens heel leuk, dus voor ons is dit zeker een win-win-situatie.

Lees ook:

Copyright: Sandie Stroobants