Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: de nieuwe trailer van Mamma Mia 2 is een feest om naar te kijken

Zien: de nieuwe trailer van Mamma Mia 2 is een feest om naar te kijken

Zien: de nieuwe trailer van Mamma Mia 2 is een feest om naar te kijken

Het lied van ABBA uit 1975 was een gigantische wereldhit, de musical trekt sinds 1999 enkel volle zalen en de film uit 2008 was een waanzinnig lekkere wegkijker. Het moge duidelijk zijn: Mamma Mia is op alle fronten een succesnummer. Van de tweede film die in aantocht is, hebben we dan ook hoge verwachtingen. De zojuist verschenen trailer van Mamma Mia! Here We Go Again belooft vast veel goeds.

Lees ook
12 héérlijk herkenbare films met ploetermoeders in de hoofdrol

Spontaan zin in de zomer
Moederlief Donna, gespeeld door Meryl Streep, is niet meer. Haar vriendinnen vertellen dochter Sophie hoe Donna als jonge vrouw een voorliefde ontwikkelde voor knappe mannen en vrolijke musicalmuziek. Dat verhaal krijgt de kijker te zien door middel  van flashbacks.

Oude bekenden
Ondanks dat ze in de film niet meer onder de levenden is, is Streep gewoon te zien in het nieuwe avontuur, net als de rest van de originele cast. Onder anderen Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Christine Baranski, Julie Walters, Andy Garcia, Dominic Cooper en niemand minder dan muzieklegende Cher springen, dansen en zingen vanaf 18 juli het witte doek over. De jonge Donna die we voorbij zien komen in alle flashbacks wordt gespeeld door Cinderella-actrice Lily James.

Bekijk de heerlijke trailer in onderstaande video:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Still uit video