Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: De allereerste trailer van de film ‘Dunkirk’ met Harry Styles

ZIEN: De allereerste trailer van de film ‘Dunkirk’ met Harry Styles

ZIEN: De allereerste trailer van de film ‘Dunkirk’ met Harry Styles

Een half jaar geleden vertelden we jullie al dat hottie Harry Styles gespot was in Nederland omdat hij zijn eerste rol in een film te pakken had. Een deel van de nieuwste oorlogsfilm van Christopher Nolan, genaamd ‘Dunkirk’, werd opgenomen in Urk en hoofdrolspelers Tom Hardy, Harry Styles en Cilian Murphy vertoefden dus een tijdje in ons land. Gisterenavond werd de eerste trailer van de film vrijgegeven en de zanger van One Direction komt enkele keren in beeld.

Hoewel we eerlijk moeten toegeven dat we Harry Styles liever in een zeemzoet romannetje hadden zien acteren, lijkt hij zeker zijn mannetje te kunnen staan in de nieuwste oorlogsfilm. Tot nu toe waren er nog geen enkele beelden gelekt, omdat de opnamelocaties volledig afgezet en afgeschermd waren voor de pers, maar gisterenavond is dan toch de eerste trailer online geplaatst.

Dunkirk

De Hollywood-film vertelt het verhaal van de Slag van Duinkerke waarbij Engelsen en Fransen werden geëvacueerd uit het Franse stadje Duinkerke tijdens de Tweede Wereldoorlog. Harry Styles speelt een van de soldaten en kreeg voor de gelegenheid een bijpassend jaren ’40-kapsel aangemeten. Voor de zanger is het zijn allereerste filmrol en uit de trailer blijkt dat hij niet enkel een talent heeft voor zingen.

Lees ook: