Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: dit zijn allereerste foto’s van Josje in hitmusical ‘Beauty and the Beast’

ZIEN: dit zijn allereerste foto’s van Josje in hitmusical ‘Beauty and the Beast’

ZIEN: dit zijn allereerste foto’s van Josje in hitmusical ‘Beauty and the Beast’

Aanstaande zondag, 11 december, is het zover: dan vindt de galapremière van de hitmusical ‘Beauty and the Beast’ plaats in Flanders Expo Gent in België, met onder andere Josje Huisman, Jan Schepens en Peter Van de Velde in de hoofdrollen.

Als jij de Nederlandse musical vorig jaar gemist hebt, krijg je nu gelukkig nog een tweede kans. Bij onze zuiderburen gaat ‘Beauty and the Beast dit weekend in première en onze eigen Josje neemt de fakkel over van Anouk Maas in de rol van ‘Belle’.

‘Beauty and the Beast’, met de bekende muziek van meervoudig Academy Award-winnaar Alan Menken, kent al sinds 1994 een groot internationaal succes in meer dan 32 landen en 145 steden. Het is voor het eerst in Europa dat productiehuis Marmalade toestemming kreeg om van deze bekende broadwaymusical een ‘eigen’ productie te maken. De liedjes en het verhaal bleven behouden, maar de setting, het podium, de draaiende decorstukken, de choreografie en de kostuums werden speciaal voor deze uitvoering in een nieuw jasje gestoken.

Via de Instagram van Josje waren er al eerder wat foto’s te zien van de repetities en Jos als bruinharige Belle, maar vandaag heeft productiehuis Marmelade ook een foto van de cast in vol ornaat weergegeven.

josje-huisman-en-cast-lr-2

marmalade-lr

Enthousiast geworden? Je kunt hier tickets bestellen voor de voorstelling in Gent (België)

 

Lees ook:

Afbeeldingen via productiehuis Marmelade