Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: 6x High Tea op de mooiste plekken van Nederland

Zien: 6x High Tea op de mooiste plekken van Nederland

Zien: 6x High Tea op de mooiste plekken van Nederland

Ben jij dol op high tea’s? Dan moet je zeker deze prachtige plekken in Nederland eens uitproberen. Je scones, muffins en clotted cream zullen op deze prachtige plekken nóg beter smaken!

Romantische high tea op de SS Rotterdam

Vroeger maakte dit schip regelmatig de oversteek van Rotterdam naar Amerika, nu ligt het in Rotterdam en doet het dienst als hotel, restaurant en bar. Je kunt er dagelijks een high tea doen in de prachtige Captain’s Lounge of de Club Room. Gecombineerd met een rondleiding over het schip zul je je weer even terug in de tijd wanen. Wij hadden een sterk Titanic-gevoel!

ss-rotterdam-herfst-640x320

Foto: SS Rotterdam.

Luxe high tea in Hotel des Indes

Het iconische Hotel des Indes in Den Haag is een onvergetelijke plek voor een high tea. In het 134 jaar oude hotel hebben al vele beroemdheden en zelfs koninklijke gasten gelogeerd. In de elegante lounge van het hotel kun je elke zaterdag genieten van een luxe high tea. De high tea bestaat uit vier gangen en wordt begeleid door het pianospel van de Bulgaarse pianist Ivan Pavlov, die al vele prijzen heeft gewonnen. Kan het nog beter?

hotel-des-indes-high-tea-1

Foto: Hotel des Indes.

Taartjes eten bij TaarT

Ben je in Maastricht? Dan moet je zeker eens langsgaan bij TaarT! Hier kun je genieten van een zalige high tea die begint met een glaasje Prosecco. Vervolgens serveren ze klassieke Finger sandwiches en een heerlijk gevulde etagere met huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Yum!

b8593_img3f

Foto: Taart.

Smullen in De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel is gevestigd in een karakteristiek oud pand in Utrecht. Je kunt hier kiezen uit drie verschillende soorten high tea’s die allemaal even lekker zijn! De lunchroom is verdeeld over drie werfkelders die knus zijn ingericht. Vroeger werd hier in de steenovens brood gebakken en nu kun je er genieten van de heerlijke verse producten die door De Bakkerswinkel geserveerd worden. In de zomer hebben ze ook nog eens een heerlijk (maar klein) terras, perfect voor een onvergetelijke middag!

utrecht-lunchroom

Foto: De Bakkerswinkel.

Fashion high tea in het Tassenmuseum

In het Tassenmuseum in Amsterdam kun je je liefde voor taart en tassen combineren tot het perfecte uitstapje! Ze bieden verschillende high tea’s aan, waaronder een Fashion High tea die geïnspireerd is op de collectie van het museum. Alle high tea’s worden gegeven in de 17e en 18e-eeuwse stijlkamers van het museum. Dat is nog eens smullen in stijl!

fashion-hightea-amsterdam-gedekte-stijlkamer-tassenmuseum

Foto: Tassenmuseum.

Post Plaza

Post Plaza is een hotel en Grand Café in Leeuwarden. Post Plaza is gevestigd in een oud postkantoor met veel karakter. Je kunt er in het modern ingerichte Grand Café genieten van een high tea die wordt geserveerd met onbeperkt verse muntthee en Peeze Communitea (post uit Sri Lanka). De high tea zelf bestaat uit twee rondes, elke ronde met een combinatie van koud & warm en zoet & hartig.

grand-cafe_5

Foto: Post Plaza.

Lees ook:

Hou jij van high tea? Dan zijn deze artikelen zeker ook leuk om te lezen!

Zo organiseer je een high tea!

Handig! Zo verwijder je thee-aanslag

Zelf scones maken

Heb jij nog tips voor mooie plekken om van een heerlijke high tea te genieten? Laat het ons dan zeker weten.