Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: 6 dingen die niemand je ooit verteld heeft over ‘Say Yes To The Dress’

ZIEN: 6 dingen die niemand je ooit verteld heeft over ‘Say Yes To The Dress’

ZIEN: 6 dingen die niemand je ooit verteld heeft over ‘Say Yes To The Dress’

Zit jij ook steeds aan de buis gekluisterd als er nieuwe afleveringen (hmm, zelfs de herhalingen) van ‘Say Yes To The Dress’ worden uitgezonden? Dan ben je vast wel nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen allemaal aan toe gaat. En dat zou wel eens heel anders kunnen zijn dan jij eigenlijk verwacht had. Wij zetten alvast enkele feiten op een rijtje die niemand je waarschijnlijk ooit verteld heeft over ‘Say Yes To The Dress’.

1. De bruidszaak Kleinfeld is alles behalve goedkoop

Droom jij ook al van een tripje naar New York om er te kunnen shoppen bij Kleinfeld? Dan kan je maar beter een goedgevulde portemonnee meenemen. De winkel heeft namelijk geen trouwjurken onder de 3500 dollar. Enkel afgeprijsde artikels worden goedkoper verkocht.

2. Je wordt op voorhand al eens even gegoogeld

Als jij dacht dat je gewoon even over je toekomstige man zou kunnen babbelen, heb je het volledig mis. De producers van het programma willen echt letterlijk álles van je weten. Dat kleine geheimpje van enkele jaren geleden, komt dus sowieso weer boven drijven.

3. Je entourage mag slechts 3 mensen bevatten

Hoewel wij er steevast van overtuigd zijn dat we al meer mensen op de sofa zagen zitten, zou je slechts 3 mensen mogen meebrengen naar je afspraak. Dat achternichtje van de moeder van het vriendje van je beste vriendin, kan je dus best even thuislaten.

4. Gewoon eens even passen

Zouden jij en je beste vriendinnen eens dolgraag gaan jurken passen in Kleinfeld, maar heeft niemand van jullie al een ring om haar vinger? Dat is dan heel jammer, want enkel echte bruiden mogen een afspraak maken. En met echte bruiden bedoelen we dat je al een trouwdatum geprikt moet hebben én een locatie geregeld.

5. Je wordt niet betaald om op televisie te verschijnen

Hoewel dit voor ons redelijk logisch lijkt, zijn er dus blijkbaar mensen die betaald willen worden voor hun passage in de serie. Of een fikse korting op hun trouwjurk. Jammer genoeg krijgen de kandidaten er dus geen geld voor.

6. De verschrikkelijke eindvraag

Als je je dan toch doorheen de hele vragenlijst hebt kunnen werken, kom je aan die verschrikkelijke laatste vraag. ‘Waarom zou het leuk zijn om naar jou op TV te kijken?’ Euhm…

Lees ook: