Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zelfgemaakte tortillachips

Zelfgemaakte tortillachips

Thuis & wonen
Zelfgemaakte tortillachips

Een tip voor de vrijdagavond snack: zelfgemaakte tortillachips met een lekkere dip erbij. Het is niet moeilijk en binnen 20 minuutjes heb je zelfgemaakte tortillachips op tafel staan. Ook leuk om met de kids te maken!

Tijd: 15 min. + 10 min. in de oven
Recept voor 2-4 personen

Dit heb je nodig:

  • 6 maiswraps
  • 2 eetlepels olijfolie
  • snufje zout
  • eventueel pittige salsa dip of een andere dip

Zo maak je het:

Begin met het voorverwarmen van je oven op 220 graden. Leg de wraps op elkaar en snij de wrap in 8 stukken, dit gaat heel makkelijk met een pizzasnijder.

Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en leg hierop de stukjes wrap. Doe de olijfolie in een klein bakje en smeer met een kwast de wraps in met een dun laagje olie. Strooi nog een snufje zout over de wraps en ze kunnen de oven in.

Zet de ‘wraps’ voor ongeveer 10 minuten in de oven maar let heel goed op! Want ze kunnen ineens heel snel donker worden en dan smaken ze niet meer zo lekker. Serveer de zelfgemaakte tortillachips met een zelfgemaakte salsa dip of een andere dip.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

 

Shoppen is altijd een goed idee