Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zelfgemaakte kaasstengels

Zelfgemaakte kaasstengels

Thuis & wonen
Zelfgemaakte kaasstengels

Wist je dat je heel makkelijk zelf kaasstengels kunt maken? Een lekkere hartige snack voor tijdens Oud en Nieuw! 

kaasstengelsh

Dit heb je nodig:

Voor 8 kaasstengels

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • 50 gram geraspte kaas
  • snufje zout/peper

 

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor op 220 graden. Snijd elk bladerdeegvelletje in vier lange reepjes.

Leg de bladerdeegreepjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Leg de bladerdeegreepjes niet te dicht naast elkaar omdat deze nog iets groter gaan worden in de oven.

Kluts een ei door elkaar in een glas. Besmeer met een kwastje de bladerdeegreepjes met het eimengsel. Strooi vervolgens de geraspte kaas over de bladerdeegreepjes en breng deze verder op smaak met een snufje zout en peper of eventuele andere kruiden zoals paprikapoeder.

Zet de kaasstengels voor circa 12 minuten in de oven.

 

sopie_150pxEet smakelijk!

Sofie

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee