Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zalm taco’s

Zalm taco’s

Thuis & wonen
Zalm taco’s

Binnen dertig minuten op tafel: deze zalm taco’s gevuld met crème fraiche, komkommer en rucola.

artikel

 

Dit heb je nodig

Recept voor 2 personen
Tijd: 25-30 min.

  • 4 tot 6 wraps
  • 1 flinke moot zalm (circa 200 gram)
  • ¼ theelepel chilipoeder
  • 50 gram rucola
  • 100 ml creme fraiche
  • ¼ komkommer
  • snufje zout en peper

 

Zo maak je het

Giet een scheutje olie in een pan en bak de zalm in circa 5 minuten gaar.

Ondertussen warm je de wraps in 10 seconden op in de magnetron en snijd je de komkommer in kleine blokjes. Als de zalm gaar is, verwijder je eventueel de huid (als die er nog op zit) en snijd je hem in kleine stukjes. Breng de zalm op smaak met het chilipoeder en een snufje zout en peper.

Smeer een laagje creme fraiche over de wraps, leg hier wat rucola en komkommer op en als laatste wat stukjes zalm. Vouw de wraps vervolgens dubbel of rol ze op. Eet smakelijk!

Tip: houd je niet van zalm? Je kunt dit gerecht natuurlijk ook met een andere vissoort maken zoals tilapia of gewoon met kip.

 

 

sopie_150pxEet smakelijk!

Sofie

 

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie.

 

Sofie is onze kookblogger. In dit filmpje stelt ze zich even voor.

Shoppen is altijd een goed idee