Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZALIG: er bestaan nu gummibeertjes met tequilasmaak

ZALIG: er bestaan nu gummibeertjes met tequilasmaak

ZALIG: er bestaan nu gummibeertjes met tequilasmaak

Er bestaan al  gummibeertjes die smaken naar roséwijn en champagne, maar ondertussen is er nog een nieuw smaakje beschikbaar. Ben jij niet vies van een shotje tequila af en toe? Dan ga jij deze snoepjes so-wie-so geweldig vinden.

Lees ook: Dít wordt je nieuwe favoriete zomerdrankje

Het bedrijf Sugarfina heeft een tijdje geleden gummibeertjes met roséwijnsmaak uitgebracht en nu komt er nog een toppertje bij. Deze roze snoepjes krijgen er namelijk een zusje bij, want je kan er nu ook kopen met tequilasmaak.

Hun gummibeertje met roséwijnsmaak waren al enorm populair. Zo stonden er meer dan 12.000 (!) mensen op de wachtlijst en dit zal bij de nieuwe smaak niet anders zijn. Er zijn drie verschillende smaken namelijk Blanco, Reposado en Añejo, maar het bedrijf heeft ook enkele speciale smaakjes uitgebracht.

Zo is er bijvoorbeeld een chocolade-variant genaamd ‘Give It a Shot’, deze bevat donkere chocolade met een scheutje Añejo. ‘Paloma Por Favor’ heeft dan weer een fruitige smaak en hier werd de Reposado-tequila gebruikt. En dan zijn er nog gummibeertjes die geïnspireerd zijn op een margarita, hier krijg je een mix van limoen en Blanco-tequila.


Heb jij bij het lezen van de verschillende smaakjes al last gekregen van keuzestress? Dan heb je geluk, want je kan ook een handige verzamelbox bestellen. ‘You Had Me At Tequilla’ bevat de drie verschillende smaken en voor zo’n doos betaal je net geen 25 euro. Proost!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10