Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yum: pumpkin pizza wordt jouw favoriete snack deze herfst!

Yum: pumpkin pizza wordt jouw favoriete snack deze herfst!

Yum: pumpkin pizza wordt jouw favoriete snack deze herfst!

De dagen worden langzaam maar zeker korter, de schermer begint ieder dag al vroeger in te zetten en ook aan de écht warme dagen is een eind gekomen. Daar zou je heel droevig van kunnen worden, maar het recept van deze pompoen pizza maakt je gelijk weer vrolijk. Want van de naam alleen al krijg je toch al zin in de herfst?

Veelzijdige herfstgroente
Pompoen is een echte herfstgroente en ligt alweer volop in de winkels. De groene ziet er ingewikkeld uit, en verder dan het maken van soep ervan – ook heel lekker, trouwens! – kom je vaak niet. En dat terwijl het heel veelzijdig is en je er juist allerlei lekkere, gezonde én voedzame gerechten mee kunt maken.

Gezondheidsvoordelen
De oranje groente is laag in calorieën, maar vult daarentegen wel heel erg goed. Daarnaast bevatten pompoenen veel ijzer en vitamine B2, net als vitamine B9, ook wel foliumzuur genoemd. De vezels in pompoen zorgen voor een goede darmfunctie en de pumpkin zou ook nog eens een verbetering van het immuunsysteem met zich meebrengen.

Dit verrassende recept laat maar eens zien dat gezond eten helemaal niet saai of kleurloos hoeft te zijn. We kunnen niet wachten om dit hapje te gaan uitproberen, en zijn overtuigd dat het een grote hit in de keuken zal gaan worden. Wil je het ook eens gaan maken? Het recept en de ingrediënten vind je hier! Enjoy!
Copyright: lovelolablog.com

Bron: Hello Love Blog, eten-en-drinken.infonu.nl

Zin om nog meer lekkers te maken?