Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YUM: IKEA lanceert een vegetarisch alternatief voor hun hotdogs

YUM: IKEA lanceert een vegetarisch alternatief voor hun hotdogs

YUM: IKEA lanceert een vegetarisch alternatief voor hun hotdogs

We gaan niet alleen voor de mooie meubels naar IKEA, want ook van hun keuken zijn we fan. En dan hebben we het niet over de exemplaren die je er kan kopen. Neen, voor een portie Zweedse balletjes schuiven we maar al te graag aan en als we geen tijd hebben nemen we een hotdog (of drie) mee de auto in. Alleen bleven onze vegetarische vrienden – letterlijk – op hun honger zitten, maar hier komt nu gelukkig verandering in.

In 2015 begon IKEA met het concept ‘It all starts with the food’. Hier draait alles om samen koken en eten. Verder willen ze hun klanten ook een gevarieerde en duurzame voeding aanbieden. Dit jaar trekken ze het project nog verder door en introduceren ze enkele nieuwe producten in hun voedingsassortiment. Er komt namelijk een vegetarische variant van de geliefde hotdog.

De snack wordt op 24 oktober gelanceerd en kost amper € 0,70. Het vegetarische alternatief bestaat uit een eetbaar tortillakoekje dat gevuld wordt met pilafrijst, vegetarische balletjes en een paprikasausje.

Lees ook:

Copyright: Sandie Stroobants