Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Seizoen 7 van ‘Younger’ is al bíjna te zien (maar het is wel de állerlaatste reeks #huilon)

Seizoen 7 van ‘Younger’ is al bíjna te zien (maar het is wel de állerlaatste reeks #huilon)

Seizoen 7 van ‘Younger’ is al bíjna te zien (maar het is wel de állerlaatste reeks #huilon)

Fans van de populaire romantische serie ‘Younger’ wachten voor hun gevoel al eeuwig op een vervolg van seizoen zes. Dat blijkt nu eíndelijk in aantocht: deze week werd plots bekend dat seizoen zeven zelfs al bijna verschijnt. Dat nieuws zorgt voor zowel een lach als een traan, want… het is wel het állerlaatste seizoen.

‘Younger’ seizoen 7

Op 15 april is het zover, en dat zal als het aan de fans ligt wel hoog tijd zijn ook. In eerste instantie stond het zevende seizoen namelijk al gepland voor juni 2020, maar we weten allemaal wat er toen gebeurde.

Gedoe, gedoe, gedoe

Sutton Foster keert terug als de 40-something Liza Miller, die zich om haar droombaan te krijgen een stuk jonger voor doet dan ze daadwerkelijk is. Wat volgt is een web van leugens, een ingewikkelde liefdestriangel tussen haar, tattoo-artist Josh (Nico Tortorella) en haar aantrekkelijke baas Charles (Peter Hermann) en ijzersterke maar ingewikkelde vriendschappen met haar collega’s Kelsey (Hillary Duff) en Diana Trout (Miriam Shor).

Team Josh / Team Charles

In de laatste reeks keren ze allemaal terug – ínclusief Phoebe Dyvenor, die we nu allemaal kennen als lady Daphne uit hitserie Bridgerton – en is natúúrlijk de grote vraag: eindigt Liza met Charles, of tóch met Josh? Zó spannend! Helaas zal niet iedereen even vaak voorbijkomen in de grande finale. Voor ‘Diana’ en de knappe ‘Zane’ (Charles Michael Davis) gooide corona namelijk behoorlijk roet in hun opnameschema’s. “Maar ze zullen altijd een integraal deel zijn van de ‘Younger’-familie en hebben zoveel hart en ziel in de serie gelegd”, zegt maker Darren Star, die ook verantwoordelijk is voor bingeknallers als Sex and the City (waar een vervolg van is aangekondigd!) en Emily in Paris (waarvan seizoen twee in de maak is).

Spin-off

Ook bedroefd dat het verhaal van Liza ten einde komt? Droog je tranen dan maar vast. Want hoewel Liza’s verhaal na dit seizoen verteld lijkt, valt er voor de jongere Kelsey nog genoeg te beleven. Dat vinden de makers althans, die druk bezig zijn met een spin-off rondom dat personage. En van Hillary Duff in die rol zijn we ook helemaal fan, dus dat is zéker een schrale troost.

Lees ook
Yes! ‘Bridgerton’ seizoen 2 gaat over déze ‘love triangle’ en de opnames zijn al begonnen

‘Younger’ op Videoland

Younger is in Nederland te zien bij Videoland. Wanneer daar het zevende seizoen verschijnt, is nog niet bekendgemaakt. Maar bij voorgaande seizoenen verscheen wekelijks een nieuwe aflevering pal nadat de Amerikanen deze gezien hadden. Onze hoop is dan ook dat ook wij gewoon in april kunnen gaan kijken. Videoland, kom maar door! Bekijk de eerste beelden van Younger’s finaleseizoen in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Younger (@youngertv)

Bron: VIVA | Beeld: Still