Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Allerlaatste seizoen (*snik) van zwijmelserie ‘Younger’ heeft een trailer: wie blijkt de ware voor Liza?

Allerlaatste seizoen (*snik) van zwijmelserie ‘Younger’ heeft een trailer: wie blijkt de ware voor Liza?

Thuis & wonen
Allerlaatste seizoen (*snik) van zwijmelserie ‘Younger’ heeft een trailer: wie blijkt de ware voor Liza?

Fans van de populaire romantische serie ‘Younger’ wachten al veel te lang op een vervolg van seizoen zes. Onlangs bleek gelukkig dat aan dat wachten bíjna een einde komt, want de nieuwe reeks (helaas ook meteen de állerlaatste) is al bíjna te zien. Inmiddels is er ook een trailer met de eerste beelden van eh, ja, de laatste reeks dus. En wie dacht daarin antwoord te krijgen op de vraag ‘wordt het Josh of Charles?’ wacht een verrassing, want er lijkt op de valreep een gloednieuwe love interest ten tonele te verschijnen.

‘Younger’ seizoen 7 kijken

Sutton Foster keert terug als de 40-something Liza Miller, die zich om haar droombaan te krijgen een stuk jonger voor doet dan ze daadwerkelijk is. Wat volgt is een web van leugens, een ingewikkelde liefdestriangel tussen haar, tattoo-artist Josh (Nico Tortorella) en haar aantrekkelijke baas Charles (Peter Hermann) en ijzersterke maar ingewikkelde vriendschappen met haar collega’s Kelsey (Hillary Duff) en Diana Trout (Miriam Shor).

Nieuwe man voor Liza

In de laatste reeks keren ze allemaal terug – ínclusief Phoebe Dyvenor, die we nu allemaal kennen als lady Daphne uit hitserie Bridgerton – en is natúúrlijk de grote vraag: eindigt Liza met Charles, die haar in seizoen zes ten huwelijk vroeg, of tóch met Josh? Althans, dat wás de grote vraag, tot we de kersverse trailer van de grote finale bekeken. Want… daarin lijkt er geheel onverwachts een nieuwe man – “Surf legende Ty Manning” – het leven van Liza binnen te wandelen. Over spannende finale gesproken, hóe loopt dit in hemelsnaam af?

Spin-off

Bedroefd dat het verhaal van Liza ten einde komt? Droog je tranen dan maar vast. Want hoewel Liza’s verhaal na dit seizoen verteld lijkt, valt er voor de jongere Kelsey nog genoeg te beleven. Dat vinden de makers althans, die druk bezig zijn met een spin-off rondom dat personage. En van Hillary Duff in die rol zijn we ook helemaal fan, dus dat is zéker een schrale troost.

Lees ook
Spannender dan ooit! Final trailer toont wat June te wachten staat in ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4

‘Younger’ op Videoland

De Amerikanen kunnen al op 15 april genieten van de seizoensstart, maar wanneer we in Nederland kunnen gaan bingen, is nog even afwachten. Younger is hier te zien bij Videoland, dat bij voorgaande seizoenen wekelijks een nieuwe aflevering online zette pál nadat de Amerikanen deze gezien hadden. Onze hoop is dan ook dat ook wij gewoon in april kunnen gaan kijken. Videoland, kom maar door! Bekijk de trailer hieronder!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, YouTube | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee