Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Allerlaatste seizoen (*snik) van zwijmelserie ‘Younger’ is nú te zien: wie blijkt de ware voor Liza?

Allerlaatste seizoen (*snik) van zwijmelserie ‘Younger’ is nú te zien: wie blijkt de ware voor Liza?

Allerlaatste seizoen (*snik) van zwijmelserie ‘Younger’ is nú te zien: wie blijkt de ware voor Liza?

Fans van de populaire romantische serie ‘Younger’ wachten al veel te lang op een vervolg van seizoen zes. Onlangs bleek gelukkig dat aan dat wachten bíjna een einde kwam en nu is het dan ook eindelijk zover. De nieuwe reeks (helaas ook meteen de állerlaatste) is vanaf nú te zien op Videoland. Daar kijk je niet één, maar binge je vandaag al meteen de eerste drie (!) afleveringen van de grote finale. Wij weten dus wat we gaan doen vanavond!

Nóg een potentiële ware?

Enkele weken geleden verscheen de trailer van de laatste reeks al. Wie dacht daarin antwoord te krijgen op de vraag ‘wordt het Josh of Charles?’ wacht een verrassing, want er lijkt op de valreep een gloednieuwe love interest ten tonele te verschijnen.

‘Younger’ seizoen 7 kijken

Sutton Foster keert terug als de 40-something Liza Miller, die zich om haar droombaan te krijgen een stuk jonger voor doet dan ze daadwerkelijk is. Wat volgt is een web van leugens, een ingewikkelde liefdestriangel tussen haar, tattoo-artist Josh (Nico Tortorella) en haar aantrekkelijke baas Charles (Peter Hermann) en ijzersterke maar ingewikkelde vriendschappen met haar collega’s Kelsey (Hillary Duff) en Diana Trout (Miriam Shor).

Nieuwe man voor Liza

In de laatste reeks keren ze allemaal terug – ínclusief Phoebe Dyvenor, die we nu allemaal kennen als lady Daphne uit hitserie Bridgerton – en is natúúrlijk de grote vraag: eindigt Liza met Charles, die haar in seizoen zes ten huwelijk vroeg, of tóch met Josh? Althans, dat wás de grote vraag, tot we de trailer bekeken. Want… daarin lijkt er geheel onverwachts een nieuwe man – “Surf legende Ty Manning” – het leven van Liza binnen te wandelen. Over spannende finale gesproken, hóe loopt dit in hemelsnaam af?

Lees ook
Spannender dan ooit! Final trailer toont wat June te wachten staat in ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4

Spin-off

Bedroefd dat het verhaal van Liza ten einde komt? Droog je tranen dan maar vast. Want hoewel Liza’s verhaal na dit seizoen verteld lijkt, valt er voor de jongere Kelsey nog genoeg te beleven. Dat vinden de makers althans, die druk bezig zijn met een spin-off rondom dat personage. En van Hillary Duff in die rol zijn we ook helemaal fan, dus dat is zéker een schrale troost.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, YouTube | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee