Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na Beck en Love: déze bekende actrice wordt het slachtoffer van Joe in ‘You’ seizoen drie

Na Beck en Love: déze bekende actrice wordt het slachtoffer van Joe in ‘You’ seizoen drie

Thuis & wonen
Na Beck en Love: déze bekende actrice wordt het slachtoffer van Joe in ‘You’ seizoen drie

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten – of beter gezegd: griezelen – van ‘You’ op Netflix. Dat er een derde reeks in de pijplijn zat, wisten we al, maar eerder deze maand lieten de makers weten dat de opnames inmiddels gestart waren. Sindsdien verheugen we ons volop op seizoen drie, waarover al een paar snippers info bekend zijn.

‘You’ seizoen drie

In aanloop naar seizoen drie van You is er al wat info uitgelekt over de nieuwe afleveringen. Zo weten we bijvoorbeeld al wie het nieuwe slachtoffer van Joe (Penn Badgley) wordt. Waar de stalker in het tweede seizoen totaal in katzwijm viel voor Love (Victoria Pedretti), heet zijn nieuwste obsessie Natalie. Natalie wordt gespeeld door Michaela McManus, die je misschien herkent van The Vampire Diaries en One Tree Hill. Over haar personage is nog niet veel bekendgemaakt, behalve dan dat ze ‘professioneel en sociaal succesvol’ is.

De tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaela McManus (@michaelamcmanus)

Toch niet zo perfect

Toch blijkt al snel dat Natalie – heel verrassend – niet zo perfect is als ze lijkt. Binnen de kortste keren valt ze in de wurggreep van Joe en wordt ze het middelpunt van zijn universum. En dat terwijl hij ook nog een (vrij impulsieve) een vriendin heeft…

In de bosjes gluren

In de slotfinale van seizoen twee werd al gehint naar Natalie. In de laatste scène is te zien hoe Joe zegt dat hij graag wil settelen en vader wil worden. Tot hij een vrouw hoort lachen en door de bosjes gluurt. Meteen gelooft hij dat het lot hem naar een buitenwijk heeft gestuurd zodat hij Natalie zou ontmoeten. “Ik ontdek we een manier om bij je te komen”, zegt de doodenge hoofdrolspeler.

Lees ook
Yes! Opnames seizoen 3 van ‘YOU’ begonnen (want een serial killer heeft geen boodschap aan corona)

Nóg een nieuw gezicht

Nog een interessant nieuw gezicht is dr. Chandra (Ayelet Zurer). Ze is een relatietherapeut die diep in andermans problemen duikt. In flashbacks naar zijn jeugd zien we hoe Joe gepest werd in een woongroep, en zijn gecompliceerde verhaallijn verder wordt uitgediept. De productie van het derde seizoen is begin deze maand gestart. Het duurt dus niet lang meer totdat Joe wederom the talk of the internet is. Wij kunnen niet wachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joe Goldberg 💗 (@pennbadgyou)

Bron: VIVA.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee