Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YESSS: je kan dit jaar opnieuw kerstmis vieren in de ‘Great Hall’ van Zweinstein

YESSS: je kan dit jaar opnieuw kerstmis vieren in de ‘Great Hall’ van Zweinstein

YESSS: je kan dit jaar opnieuw kerstmis vieren in de ‘Great Hall’ van Zweinstein

Vorig jaar konden we ons enthousiasme amper bedwingen toen we hoorden dat we voor de eerste keer ooit ons kerstdiner konden verorberen aan de lange tafels van de Great Hall in Zweinstein. En goed nieuws: dat fantastische concept wordt dit jaar overgedaan. Yes!

Dreuzeldromen
Het was een scenario uit onze stoutste dreuzeldromen, maar vorig jaar werd het werkelijkheid: het werd voor het eerst ooit mogelijk om nét zoals Harry, Ron en Hermelien kerst te vieren in de magische Great Hall van Zweinstein. Op het menu? Echt tovernaarseten en een complimentair toverstokje. Van top tot toverstukpunt in orde, dus!

Spijt
Toen we daarna de heerlijke foto’s van het magisch kerstfeest zagen, brak ons hart een beetje van spijt. Toegegeven: het prijskaartje van bijna € 300 euro was een beetje (extreem) pittig, maar we waren er zo graag bij geweest.

Smeekbedes
Ondertussen zijn onze smeekbedes verhoord, en werd er aangekondigd dat er ook dit jaar een heus kerstfeest wordt gegeven in de Great Hall. Op het programma: een welkomstdrankje, een rode loper, een feestmaal in de échte Great Hall (inclusief authentiek decor!), een rondleiding door de complete studio en een desert dat geserveerd wordt op Platform 9 3/4e, naast de enige echteHogwarts Express. Oh, en een kopje boterbier!

Tickets
De tickets zijn met prijzen van € 280 nog altijd aan de dure kant, maar ze zijn dus wel een tikkeltje goedkoper dan vorig jaar. Reserveren doe je (best op tijd!) via de site van de Warner Bros Studio Tours.

Lees ook: