Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YESSS: er komt een Nederlandstalige versie van ‘Ex on the Beach’

YESSS: er komt een Nederlandstalige versie van ‘Ex on the Beach’

YESSS: er komt een Nederlandstalige versie van ‘Ex on the Beach’

Goed nieuws voor iedereen die compleet verslaafd is aan het MTV-programma ‘Ex On The Beach’: de show krijgt binnenkort ook een Nederlandstalige versie! In ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ krijgen we zowel Nederlandse als Vlaamse kandidaten te zien.

Voor wie ‘Ex on the Beach’ nog niet kent: het MTV-programma stuurt acht vrijgezellen naar een tropische bestemming, waar de happy singles compleet los mogen gaan. Flirten, zuipen én onenightstands zijn voor de verandering niet uit den boze. Tot hun exen arriveren, that is.

exonthebeach

De komst van een ex kan zowel een gelukkige verzoening als een bittere confrontatie betekenen, en vaak stopt het niet bij slechts één ex-bezoekje. Geen gemakkelijke situatie, dus, behalve voor iemand die er al ervaring mee heeft. Shady, de beruchte vrijgezel uit Temptation Island gooit zich in ‘Ex on the Beach’ opnieuw in het vrijgezellenleven. Oh boy!

 

exonthebeach3

 

Shady wordt daarnaast vergezeld door vier Nederlandse en drie Vlaamse singles. Hoe ze hun ‘Double Dutch’-avontuur beleefden, zie je vanaf 28 augustus elke zondag om 22u op MTV. Een eerste preview van het programma krijg je hier.

 

 

Lees ook:

 

Copyright: Martine Verhoeven