Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! WhatsApp komt eindelijk met die langverwachte functie

Yes! WhatsApp komt eindelijk met die langverwachte functie

Yes! WhatsApp komt eindelijk met die langverwachte functie

In de oertijd communiceerden we met gegrom, gepor en hier en daar een knipoog. Op een gegeven moment was daar het gesproken woord, en iedereen dacht dat er nooit nog een beter communicatiemiddel zou zijn. Maar toen kwamen onze geliefde emoji’s en stopten we met hele nieuwjaarsbrieven naar elkaar te schrijven. Toch is dat nog niet voldoende voor WhatsApp-gebruikers. We willen meer, we willen… GIF’s.

Yaay, het komt er dan eindelijk van: GIF’s zullen binnenkort beschikbaar zijn op onze favoriete app (na Snapchat). Technisch gezien is er nog geen officiële aankondiging, maar de crew van @WABetaInfo, die de veranderingen in de app op de voet volgt, hebben een update opgemerkt in de nieuwste versie vanWhatsApp.

Volgens hen gaan de GIF’s ook gewoon automatisch afspelen in plaats van geconverteerd te worden tot kleine filmpjes. Of er echt een GIF-bibliotheek komt, zoals bij Twitter en Facebook Messenger het geval is, is nog niet duidelijk. Wij kunnen alvast niet wachten om onze vele groepschats vol te spammen met GIF’s.

Bron: Flair.be

Tekst: Shari Kamwa

Lees ook: