Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: Deze volle wijnfles past gewoon door je brievenbus

YES: Deze volle wijnfles past gewoon door je brievenbus

YES: Deze volle wijnfles past gewoon door je brievenbus

Nog op zoek naar een origineel cadeau voor je beste vriendin? Verras haar dan met een platte wijnfles van Garçon Wines – die past namelijk gewoon door de brievenbus!

Iedereen die wel eens naar een verjaardag is geweest, is bekend het het volgende scenario. De jarige in kwestie ontvangt het eerste presentje waarvan aan de cadeauverpakking duidelijk te zien is dat het hier om een boek gaat. Eén van de aanwezigen (meestal de jolige oom die ook graag mag snapchatten met de jeugd) maakt vervolgens tijdens het uitpakken de opmerking: “ik denk dat het een fles wijn is.” Hadiehaha.

Brievenbus

Afgezien van het feit dat die opmerking absoluut niet grappig is, klopt het dus ook van geen kanten. Het Britse bedrijf Garçon Wines komt namelijk met de uitvinding van het jaar: een platte fles wijn die in een pakje gewoon door de brievenbus past.

Volgens de site zelf perfect voor als je vermoeid thuiskomt na een langere dag werk en er geen wijn in huis is. Uiteraard heb je geen zin meer om het te gaan halen – je bent nét thuis! – en zelfs al zou je je nog naar de winkel kunnen slepen: “het dragen van zo’n fles is zo veel gedoe.”

Bovendien hoef je – in tegenstelling tot bij veel andere bezorgservices niet thuis te zijn om de wijn in ontvangst te nemen.

De flessen van Garçon Wines zijn gevuld met kwaliteitswijn en gemaakt van materiaal dat niet kan breken én honderd procent recyclebaar is.

Nu maar hopen dat ze ook overseas bezorgen 😉

 

Lees ook:

Bron: Metro.co.uk