Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: vanaf volgend jaar kunnen we eindelijk naar Zweinstein!

YES: vanaf volgend jaar kunnen we eindelijk naar Zweinstein!

YES: vanaf volgend jaar kunnen we eindelijk naar Zweinstein!

Heb jij er altijd van gedroomd om naar Zweinstein te gaan? Wel, je droom kan nu ein-de-lijk werkelijkheid worden. Dankzij de groep Mimbulus Mimbletonia kan je volgend jaar je spreuken oefenen en Zwerkbal spelen net zoals in de Harry Potter-films.

Mimbulus Mimbletonia tovert een kasteel in de regio Lot-et-Garonne (Frankrijk) om tot een levensecht Zweinstein. Je kan er onder andere je spreuken oefenen en een potje Zwerkbal spelen.
Ben jij er nog steeds niet goed van dat je geen toelatingsbrief gekregen hebt? Dan moet je 25-28 mei zeker vrijhouden in je agenda, want dan opent het kasteel zijn deuren voor zo’n 100 leerlingen.
Wat kun je verwachten?
Bij aankomst in het kasteel krijg je – net zoals in de film – een afdeling toegewezen en kan je al je spullen kopen op de Wegisweg. In je vrije tijd kan je een boterbiertje drinken en op het einde van het weekend leg je een examen af. Zo kan je als volwaardige heks of tovenaar weer naar huis gaan.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 december en kosten 185 euro per persoon. Het is bovendien de ideale gelegenheid om je talenknobbel bij te schaven, want alle lessen worden in het Frans gegeven.

Lees ook: