Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: Pokémon Go officieel verkrijgbaar in Nederland

YES: Pokémon Go officieel verkrijgbaar in Nederland

Thuis & wonen
YES: Pokémon Go officieel verkrijgbaar in Nederland

Eindelijk is het zover, de hitgame Pokémon Go is officieel verkrijgbaar in de app store van Nederland! Geen geknoei meer met buitenlandse accounts om het spelletje te kunnen spelen. Gewoon simpel downloaden en klaar is kees! De game is beschikbaar voor Android en iOS.

Hooray, met z’n allen massaal naar de App Store of Google Play. In totaal is het spelletje nu beschikbaar in 26 extra Europese landen. Eerder was de beschikbaarheid beperkt omdat de servers het zwaar te verduren kregen. Het succes was zo gigantisch dat het moeilijk bij te houden was!

Maar ons geduld wordt beloond. Ben jij helemaal klaar om Pokémons te gaan vangen? Trek je gymschoenen maar aan want voor dit spel moet je naar buiten. Op straat kan je de Japanse monstertjes vangen, laten vechten en trainen in de gyms. Nostalgie ten top! Ga jij mee met deze trend of gaat dit 90’s gebeuren nu echt te ver voor jou?

Wie nog niet helemaal mee is met de hype kan in dit artikel volledig lezen hoe het werkt. Just in case je nog overtuigd moet worden. Go and catch them all!

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee