Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes please: bij déze nieuwe hotspot in Amsterdam scoor je taco ijs!

Yes please: bij déze nieuwe hotspot in Amsterdam scoor je taco ijs!

Yes please: bij déze nieuwe hotspot in Amsterdam scoor je taco ijs!

Onze hoofdstad is een hotspot rijker, en het betreft niet zomaar een cafeetje of bar. Nee, deze aanwinst aan de Amsterdamse Nassaukade is klein, maar niet te missen. Sillers is de naam. ’t Is dé plek waar de stoutse dromen van alle ice cream lovers werkelijkheid worden, en wel om het feit dat er taco ijs (!!!) op ’t menu staat.

Laat ons dat even herhalen. Taco ijs. Een zoete variant welteverstaan, waar je gelijk een sugar kick van krijgt. Het klinkt precies zo hemels als het is. Twee zoete koekjes, met bolletjes ijs er tussenin. Je eet hem in het zonnetje voor ’t cafeetje, of gewoon to go wanneer je tijdens de lunchpauze zin in zoet hebt.

13512148_1047530308615643_6452081464476441026_n

Copyright: Sillers

Maar dat is nog niet alles. Want bij Sillers kun je ook terecht voor nog veel meer verrassend zoete lekkernijen, die stuk voor stuk origineel en zeer Pinterest proof zijn. Denk aan grote koeken, zoete milkshakes, kleurige killer cereals, een sandwich met pindakaas, banaan én chocolate chip cookies ertussen en tosti’s waar de kaas tussenuit druipt. Krijg je al honger?

Mocht dit je allemaal net wat te veel van het goede zijn en hoeft het van jou allemaal niet zo gek, dan kun je er ook gewoon terecht voor een koffie. Maar wij kunnen niet meer stoppen met denken aan die ijs taco’s. Too good to be true!

Lees ook: