Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Op déze nieuwe Snapchat feature zaten we al zo lang te wachten!

Yes! Op déze nieuwe Snapchat feature zaten we al zo lang te wachten!

Yes! Op déze nieuwe Snapchat feature zaten we al zo lang te wachten!

Het is weer zover: Snapchat heeft ons alweer flink weten te verrassen met een update die al onze dromen uit heeft laten komen. Want vanaf vandaag kun je heuse groepsgesprekken starten met je besties via Snapchat. Kun je in een handeling de mening van ál je vriendinnen vragen, wanneer je een kledingcrisis hebt in de paskamer. Yay!

Snapchat Group
Hoe het werkt? Precies zo simpel en gebruiksvriendelijk als je van Snapchat gewend bent. De Snapchat Group kun je starten met maximaal 15 personen, met wie je foto’s, video’s en gesprekken kunt delen. En ook in de groepschat verdwijnen alle berichten na 24 uur, zodat je je niet druk hoeft te maken over die laatst gestuurde selfie waar je niet erg charmant opstond.

Knippen en plakken
Maar wacht, there is more! Als je de nieuwste update doet, krijg je plots nog een leuke feature! Zo kun je zelf je eigen stickers maken, die je door middel van een ware ‘uitknipfunctie’ kunt creëren. Deze kun je vervolgens op je foto’s plakken, om zo je verhaal nóg persoonlijker te maken. Vooralsnog zijn deze features alleen voor IOS-gebruikers beschikbaar, maar het zal niet lang duren voor de Android versie ook beschikbaar is. Joepie!

Copyright: techcrunch.com

Bron: Glamour, Techcrunch

Lees ook: