Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Het programma van De Vrienden van Amstel LIVE! is bekend

Yes! Het programma van De Vrienden van Amstel LIVE! is bekend

Yes! Het programma van De Vrienden van Amstel LIVE! is bekend

Het lange wachten is eindelijk voorbij, want gisteravond werd de line-up van De Vrienden van Amstel LIVE! bekend gemaakt. De concertreeks bestaat alweer twintig jaar en om dit jubileum euforisch te vieren pakt de organisatie het groots aan.

Lees ook: Krijg jij kippenvel van muziek? Dit zegt het over je

Jubileum
Het grote spektakel heeft dit jaar meer artiesten dan ooit uitgenodigd. Om precies te zijn zullen er vijfentwintig artiesten het podium betreden. En dat is nog niet alles. De organisatie heeft namelijk voor een eenmalige uitbreiding gezorgd: voor het eerst bestaat de concertserie uit maar liefst veertien concerten.

Line-up
De artiesten komen uit alle richtingen van de Nederlandse popmuziek. Onder andere Kensington, BLØF, Rowwen Hèze, Nielson en Marco Borsato betreden het podium van Ahoy Rotterdam. Maar dat is nog niet alles. Zo zijn er ook een hoop nieuwkomers dit jaar. Van rappers Lil’ Kleine en Kraantje Pappie tot volkszanger André Hazes en Paul de Leeuw: ook zij zullen dit jaar volop feestvieren in Rotterdam. De presentatie is net als afgelopen jaar in handen van het duo Nick & Simon. Benieuwd naar alle artiesten? Check dan deze video.

De shows vinden plaats op 18 januari t/m 2 februari met uitzondering van 23 en 30 januari. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar via de website van De Vrienden van Amstel LIVE! Maar wees er snel bij, want voor je het weet ben je te laat. En dat zou eeuwig zonde zijn!

Wij zijn er bij! Jullie ook?

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP